štvrtok 25. augusta 2016

Terčová roláda

80 g máslo, 2 lžíce rumu, 2 lžíce kakaa, 250 ml mléka, 2 lžíce kokosu, 3 lžíce kávy Tchibo Grand Café, cukr písek, 1 ks vanilkového pudinku, 80 g cukru moučka, 250 g sušenek
Z mléka, pudinku, pískového a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Do horkého pudinku vmícháme máslo a za občasného míchání necháme vychladnout. Sušenky nastrouháme, přidáme změklé máslo, kokos, cukr, kávu, kakao, rum a pár kapek citrónové šťávy. Umícháme hmotu, kterou vyválíme na obdélník. Potřeme ho krémem, svineme, zabalíme do alobalu a uložíme do chladna ztuhnout. Po ztuhnutí krájíme na plátky. Doba přípravy: 45 minut.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára