nedeľa 24. júla 2016

Makarony s drubeží omáčkou

250 g makarónů, 300 g krůtích řízků, 2 mrkve, pórek, 2 lžíce oleje, pepř, 1/4 instantní drůbeží polévky, 200 g šlehačky, po 2-3 lžících citrónové šťávy a světlého zahušťovadla omáček, plátek citronu na ozdobu
Makaróny vaříme v osolené vodě 12 min. Maso a mrkev nakrájíme na kostičky, pórek na tenké šikmé plátky, Maso, mrkev a pórek opečeme na oleji ze všech stran a osolíme a opepříme. Zalijeme vývarem a vaříme asi 5 min. Přidáme šlehačku a citrónovou šťávu, krátce povaříme, poprášíme solamylem a necháme vzkypět. Makaróny scedíme, vyrovnáme na velkou mísu, přelijeme omáčkou a ozdobíme citronem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára