nedeľa, 7. októbra 2012

Rybí směs s ananasem


Pro 4 osoby: 2 pórky, sůl, ½ čerstvého másla, 4 kolečka kompotovaného ananasu, 750 g plátků tresky (případně lososa atlantského), pepř, lžíce hladké mouky, 4 lžíce oleje, 3 lžíce sójové omáčky, 300 g sterilovaných loupaných rajčat, kayenský pepř
Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka.* Krátce ho povaříme ve slané vodě, zchladíme a necháme okapat.* Ananas oloupeme, vykrojíme střed a dužinu nakrájíme na kousky.* Osolíme je, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na 3 lžících rozehřátého oleje.* Kousky ryby vyjmeme a v pánvi krátce podusíme ananas.* Přimícháme nakrájená rajčata i s nálevem.* Zvolna dusíme 3 minuty.* Poté směs osolíme, opepříme a ochutíme kayenským pepřem.* Přidáme opečenou rybu a zvolna dusíme 4 minuty.* Podáváme s rýži.* ©
Příprava 30 minut, na osobu 310 kcal, 22 g bílkovin, 15 g tuků, 20 g sacharidů

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára